Real Sociedad kaatoi Copa del Reyn välierien avausosassa torstaina Mirandésin lukemin 2-1. Toinen osaottelu pelataan 4. maaliskuuta.

Kotijoukkue sai otteluun hyvän startin, kun se teki kamppailun avausmaalin jo 9. minuutilla. Mikel Oyarzabal iski rankkarista Sociedadin johtoon.

Vieraat nousivat ottelussa tasoihin avausjakson loppupuolella. Maalintekijänä oli Matheus Aias. Brasilialaishyökkääjä harhautti komeasti Sociedad -puolustusta boksin sisällä, ja laukoi pallon maaliin. Pallo otti kimmokkeen kotijoukkueen puolustajasta ennen kuin painui verkon perukoille.

Hurjassa vireessä oleva Martin Ødegaard vei kotijoukkueen kuitenkin johtoon vain muutamaa minuutti vieraiden tasoitusosuman jälkeen. Pallo kimposi boksin sisällä onnekkaasti norjalaiselle, joka latasi pallon voimalla verkkoon.

Toisella jaksolla ei osumia nähty, joten Real Sociedad lähtee maalin johtoasemassa toiseen osaotteluun.