Stade Rennais uskoo, että se saa pidettyä keskikenttäpelaaja Eduardo Camavingan riveissään Real Madridin kiinnostuksesta huolimatta.

Viime vuonna ranskalaisseuran edustusjoukkueessa debytoinut Camavinga, 17, nousi päättyneellä kaudella Stade Rennais’n avainpelaajaksi ja tahkosi yhteensä 36 ottelua kaikki kilpailut huomioiden.

Real Madrid haluaa lehtitietojen mukaan Camavingan itselleen, mutta Stade Rennais haluaa pitää hänet ainakin vielä ensi kauden ajan. Ranskan Ligue 1:n ennenaikainen päättyminen tarkoitti sitä, että Stade Rennais pääsi ensi kauden Mestarien liigan karsintoihin.

– Suunnitelmamme Eduardo Camavingalle on se, että hän jatkaa kehittymistään täällä Rennesissä. Häneltä odotetaan isoja asioita ensi kaudella, kommentoi Stade Rennais’n presidentti Nicolas Holveck RTL:n haastattelussa.

– Meidän tavoitteemme on pitää joukkueemme kasassa, sillä he ovat jo osoittaneet, kuinka lahjakas ryhmä he ovat.

– Meidän on oltava fiksuja siirtomarkkinoilla ja rakennettava paras mahdollinen joukkue.

Camavinga on syntynyt Angolassa, mutta hän muutti Ranskaan jo kaksivuotiaana ja sai viime vuonna Ranskan kansallisuuden. Viime marraskuussa hän pelasi ensimmäisen maaottelunsa Ranskan alle 21-vuotiaiden joukkueessa.

LUE MYÖS: