Sijalla 16 La Ligassa majaileva Leganés on vahvistunut Tanskan maajoukkuehyökkääjä Martin Braithwaitella. 27-vuotias Braithwaite siirtyy seuraan loppukauden lainasopimuksella Englannin Mestaruussarjassa pelaavasta Middlesbrough’sta.

C.D. Leganés

@CDLeganes
CESIÓN I El C.D. Leganés incorpora al internacional danés Martin Braithwaite hasta final de temporada #BienvenidoMartin

▶️ bit.ly/2Vyz2lc

Oikeajalkainen Braithwaite pystyy pelaamaan sekä kärjessä että kummalla laidalla tahansa. Nopeakinttuinen hyökkääjä on pelannut Tanskan maajoukkueessa 29 ottelua, joissa hän on tehnyt kolme maalia.

Braithwaite aloitti ammattilaisuransa synnyinkaupungissaan Esbjergissä, josta hän siirtyi kesällä 2013 Ranskan pääsarjaseura Toulouseen. Neljän kauden aikana mies pyssytti Toulouselle kaikissa kilpailuissa yhteensä 40 maalia.

Kesällä 2017 Braithwaite teki sopimuksen Middlesbrough’n kanssa, mutta täyttä kautta mies ei vielä ole seurassa viettänyt. Viime kevätkauden hän pelasi lainalla Bordeaux’ssa, ja nyt alkaa siis lainasopimuksella Espanjan valloitus. Syyskauden 19 ottelussa Middlesbrough’ssa Braithwaite teki kolme maalia.

Braithwaite pelasi viime kesän MM-turnauksessa Tanskan kaikissa neljässä ottelussa. Ranskaa ja Kroatiaa vastaan hän oli tanskalaisten avauskokoonpanossa. Hän pelasi myös Tanskan kaikissa otteluissa syksyn Nations Leaguessa, tehden yhden osuman Walesin verkkoon.