”Kärsivällisyyteni on lopussa” – Cup-tappio oli Chelsea-lainan viimeinen peli

© Kuva: Getty Images

Vielä keväällä 2018 Michy Batshuayi oli nouseva, kuuma nimi. Belgialaishyökkääjä teki lainapestillään Borussia Dortmundissa 10 bundesliigaottelussa seitsemän maalia, kunnes nilkkavamma pakotti miehen loppukaudeksi sivuun.

25-vuotiaan Batshuayin pelaajaoikeudet omistava Chelsea ei nähnyt miehelle tälläkään kaudella käyttöä, ja seuraava lainapesti suuntautui Espanjaan. Nyt Batshuayin oli määrä ottaa Valencian paidassa La Liga haltuun, mutta toisin kuitenkin kävi.

15 liigaottelussa verkko on heilunut vain kerran, ja Valencia haluaakin päättää Batshuayin lainapestin etuajassa. Viimeinen niitti valmentaja Marcelinolle oli Batshuayin hukkaama avopaikka tiistaisessa cup-ottelussa Sporting Gijónia vastaan.

– Eräiden kohdalla kärsivällisyyteni on lopussa. Tarvitsemme uusia hyökkääjiä. Hän hukkasi selvimmän maalipaikan, jonka olemme viimeisen puolen vuoden aikana saaneet, Marcelino jyrähti ilmiselvästi Batshuayihin viitaten Marcan mukaan.

Hukatun maalipaikan seurauksena Marcelino otti Batshuayin puoliajalla vaihtoon. Nyt onkin lähes varmaa, ettei Batshuayi enää Valencian paidassa pelaa. Seuran urheilujohtaja Mateu Alemany nimittäin ilmoitti torstaisessa lehdistötilaisuudessa, että Batshuayille etsitään uutta seuraa. Tiettävästi Chelsean valmentaja Maurizio Sarrikaan ei miestä joukkueeseensa halua.

Alemanyn mukaan Batshuayin uusi seura voi varmistua jo ”lähituntien tai lähipäivien aikana”.

Batshuayista huhutaan olevan kiinnostuneen ainakin AS Roman.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää