Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu: ”En ole koskaan harkinnut eroavani”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu asteli maanantaina lehdistön eteen.

Barcelonan jäsenien seurajohtoon liittyvän epäluottamusäänestyksen olisi pitänyt käynnistyä näinä päivinä, mutta Barcelonan seurajohto pyysi Katalonian hallitusta siirtämään äänestystä koronaviruspandemian seurauksena.

Barcelonaa seuraavien toimittajien mielestä Bartomeu ja seurajohto yrittävät tehdä kaikkensa, jottei äänestystä tapahtuisi tai sitä siirrettäisiin mahdollisimman paljon eteenpäin.

Katalonian hallitus ei hyväksynyt Barcelonan seurajohdon pyyntöä ja epäluottamusäänestys järjestetään hyvin todennäköisesti 1-2. marraskuuta.

– Kunnioitamme hyvin paljon 20 000 epäluottamusäänestyksen puolesta äänestänyttä jäsentämme. Kukaan meistä ei ole yrittänyt pysäyttää äänestyksen tapahtumista. Mielestäni olemme toimineet esimerkillisesti sen suhteen, Bartomeu totesi lehdistölle.

– En pelkää sitä, että häviäisin epäluottamusäänestyksen, mutta ennen kuin se järjestetään, kerromme jäsenillemme ideamme.

Bartomeu ei ole sanojensa mukaan koskaan harkinnut eroavansa Barcelonan seurapresidentin virasta.

– En ole koskaan harkinnut eroavani. Urheilullinen projektimme on hyvin mielenkiintoinen. Meillä on nuoria pelaajia ja Leo Messin kaltaisia konkareita. Uskon voittavamme Messin kanssa jonkun pokaalin tällä kaudella. Ymmärrän ihmisten mielipiteet Messin suhteen. On hienoa, että Messi suuttui siitä Bayern-tappiosta, kuten me muutkin, koska ei ole hyvästä hyväksyä tappioita. Kaikki haluamme Messin lopettavan uransa täällä, Bartomeu kertoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.