Quique Setién jatkaa Barcelonan päävalmentajan roolissa ensi kaudellakin, väittää seurapresidentti Josep Maria Bartomeu.

Bartomeu antoi tammikuussa potkut Ernesto Valverdelle, ja korvasi tämän Setiénillä.

Setiénin alaisuudessa Barcelona ei ole kuitenkaan saanut ainakaan tuloskuntoaan juurikaan paremmaksi, sillä seura on menettänyt La Ligan kärkipaikkansa ja Real Madridilla on maanantaina mahdollisuus kasvattaa piste-eronsa takaisin neljään.

– Setién valmentaa joukkuetta loppukauden ajan La Ligassa ja Mestarien liigassa. Meidän tahto on se, että hän on täällä sopimuksensa loppuun ja luotsaa seuraa ensi kaudellakin. Puhuimme tulevaisuudesta käydessämme hänen luonaan, Bartomeu totesi.

– En ole missään vaiheessa katunut Valverden potkuja. Tarvitsimme silloin muutoksen. Koronaviruspandemian aiheuttama tauko on haitannut Setiéniä. Olen nähnyt positiivisen muutoksen monissa asioissa, kuten harjoituksissa ja siinä, miten joukkuetta johdetaan.

Bartomeu puhui myös Leo Messin tulevaisuudesta. Espanjalaismedioiden mukaan Messi on päättänyt poistua Barcelonasta ensi kauden jälkeen.

– Messin sopimus päättyy ensi vuoden kesäkuussa ja hän kykenee pelaamaan vielä huipputasolla kahden tai kolmen vuoden ajan. Uskon hänen tekevän jatkosopimuksen, enkä epäile ollenkaan, etteikö hän jatkaisi. Suhteemme on hyvä, eikä hän ole suuttunut.