Barcelonalla oli karmaiseva tiistai-ilta kotikentällään Camp Noulla, kun PSG nöyryytti sitä maalein 4-1. Barcelonan pelaajien tunteet kävivät kuumana pelin sisällä jo 1-1-tasatilanteessa.

Ensimmäinen puoliaika oli vielä suhteellisen tasainen ja tauolle mentiin 1-1-tilanteessa. Toinen puoliaika olikin sitten PSG:n näytöstä. Espanjalaislehti Marca poimi raivoisan huutelun ensimmäiseltä puoliajalta, jossa Gerard Piqué ja Antoine Griezmann ottivat kovasti yhteen.

Huutelu tapahtui 38. minuutilla, kun tilanne oli 1-1. Barcelona siirtyi ensin rangaistuspotkulta johtoon, mutta Kylian Mbappé toi nopeasti PSG:n tasoihin. PSG:n tasoituksen jälkeen Barcelona joutui luopumaan pallonhallinnasta PSG:lle, mikä turhautti toppari Piquén.

– Koitetaan nyt perk*le hallita palloa pidempään. Vi*tu sentään! Nyt ihan oikeasti, pidempi pallonhallinta perk*le, Pique huusi joukkuekavereilleen.

Griezmann pyrki rauhoittelemaan Piquétä, mutta turhaan. Siitä syttyi tulinen sanasota.

Griezmann: ”Rauhoitu Geri (Piqué)! Lopeta huutaminen!”

Piqué: ”Vi*tu sentään Grizzi (Griezmann)!”

Griezmann: ”Haista vi*tu!”

Piqué: ”Haista sinä vi*tu. Olemme hätää kärsimässä ja sitä on jatkunut jo viisi minuuttia.”

Griezmann: ”Älä huuda!”

[readmore from=barcelona]

Tämän jälkeen Clément Lenglet yritti rauhoittaa tilannetta ja organisoida pelaamista uudelleen. Se oli turha toive.

Piqué: ”Hei mul*ku, me juoksemme kuin hullut.”

Griezmann: ”Minäkin kyllä juoksen”

Ottelun sisällä kielenkäyttö on toki usein roisia, mutta Piquén ja Griezmannin huudoista huokuu turhautuneisuus. Barcelonan kausi on ollut vaikea. Murskatappio saattoi päättää Barçan kauden Mestarien liigassa, jonka lisäksi putoaminen uhkaa myös Copa del Reyssä, jossa Sevilla voitti välierien avausosan 2-0.

La Ligassa Barcelona on kolmantena, peräti kahdeksan pistettä Atléticoa perässä ja yhden ottelun vieläpä enemmän pelanneena. Väliin mahtuu vieläpä verivihollinen Real Madrid.

Ottelun jälkeen Griezmann myönsi PSG:n paremmuuden.

– Olisimme tarvinneet täydellisen pelin. Emme onnistuneet siinä ja he onnistuivat. Tämä oli iso tappio. Olimme kyllä valmiita pelaamaan, mutta he vain olivat parempia, ei tähän voi oikein muuta sanoa.

– Nyt edessä on vielä toinen ottelu. Meidän täytyy vain lähteä voittamaan ja kääntämään tilannetta. Emme aio todellakaan lähteä turisteiksi sinne (Pariisiin).

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.