Barcelona kukisti Huescan sunnuntai-iltana Aragoniassa 1-0. Frenkie de Jong vastasi ottelun ainoasta maalista.

Barcelona nousi voiton myötä Sevillan edelle viidenneksi, mutta pisteen päässä olevalla Sevillalla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Sarjajumbo Huesca oli ensimmäisellä jaksolla vastaantulija. Barcelona hallitsi pelitapahtumia ja loi useita potentiaalisia maalipaikkoja, mutta etenkin Pedrin heikot viimeistely-yritykset pitivät Huescan ottelussa mukana.

Kamppailun ainoa täysosuma nähtiin 27. minuutilla. Leo Messi löysi loistavalla keskityksellään maalin eteen juosseen de Jongin ja keskikenttäpelaaja siirsi Barcelonan johtoon.

Toisella jaksolla Huesca loi näennäisiä maalipaikkoja, mutta viimeistely-yritykset jäivät varsin onnettomiksi ja Marc-André ter Stegen oli mies paikallaan Barcelonan maalilla.

Ottelun lopussa Huesca aiheutti Barcelonalle ongelmia ja Ronald Koemanin miehistö olikin pienissä vaikeuksissa isäntien prässin kanssa, mutta selvisi siitä lopulta ehjin nahoin.

Messille sunnuntainen ottelu oli jo 500. La Ligassa. Samalla Messi antoi ammattilaisuransa 300. maalisyötön.