Barcelona on pudonnut Mestarien liigasta. Bayern München eteni Mestarien liigan välieriin voitettuaan Barcelonan perjantai-illan puolivälieräottelussa maalein 8-2.

Vaikka tulos on Barcelonan kannalta musertava, saa Quique Setiénin miehistö kiittää onneaan siitä, ettei lukemat olleet entistä rumemmat.

Bayern nappasi johtoaseman jo neljännellä minuutilla. Robert Lewandowski syötti pallon boksiin juosseelle Thomas Müllerille, ja saksalainen siirsi Bayernin johtoon komealla laukauksellaan.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin David Alaba oli Bayernin epäonnensoturi ohjattuaan laidalta tulleen keskityksen omaan maaliin.

Bayern meni menojaan avausjakson puolivälissä. Ivan Perisic, Serge Gnabry ja jo kertaalleen osunut Müller iskivät maalit mieheen kymmenen minuutin sisällä ja Bayern johti Barcelonaa 31. minuutilla jo 4-1.

Luis Suárez toi komealla yksilösuorituksellaan Barcelonan kahden maalin päähän toisen jakson alussa. Suárez harhautti Bayern-puolustuksen ja laukoi pallon hienosti takakulmaan ohi Manuel Neuerin.

Joshua Kimmich lopetti Barcelonan olemattomat pyristelyt viittä minuuttia myöhemmin maalillaan.

Bayern järjesti uudet maalijuhlat varsinaisen peliajan viimeisellä kymmenminuuttisella. 82. minuutilla Robert Lewandowski vastasi Bayernin kuudennesta.

Esityön teki vaihdosta kentälle tullut Philippe Coutinho. Tilanteesta koomisen tekee se, että Barcelona lainasi Coutinhon Bayerniin viime syksynä. Kolmea minuuttia myöhemmin Coutinho onnistui itsekin maalinteossa jopa kahdesti.

Bayern kohtaa välierissä joko Manchester Cityn tai Lyonin. Kaksikko kohtaa lauantaina toisessa puolivälieräottelussa. Välierät ja finaali pelataan ensi viikolla.