Soppa kiehuu Barcelonassa – varapuheenjohtaja kieltäytyy eroamasta

© Kuva: Getty Images

Kerroimme aiemmin keskiviikkona Barcelonan johtoportaan sisäisistä ristiriidoista. Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu oli tiettävästi vaatinut maanantaisessa videopalaverissa neljää seuran johtokunnan jäsentä eroamaan.

Yksi näistä neljästä on Barcelonan ensimmäinen varapuheenjohtaja Emili Rousaud. Mundo Deportivon mukaan Rousaud kuitenkin kieltäytyy eroamasta ja asettuu siten Bartomeun kanssa napit vastakkain.

Cadena SER:in haastattelussa Rousaud kertoi, että someyritys I3 Venturesin laskut oli jaettu seuran eri toimijoiden kesken sisäiseltä valvonnalta välttymiseksi. ”Tilintarkastusta ei tarvita, koska me tiedämme sen”, Rousaud kertoi.

Helmikuussa paljastuneessa skandaalissa oli kyse siitä, että Barcelona maksoi miljoona euroa I3 Venturesille, jotta tämä hoitaisi somessa lokakampanjaa Barcelonan pelaajia ja kriitikoita kohtaan.

Emili Rousaud oli ”Barcagate”-vyyhdin paljastuessa helmikuussa yksi asian äänekkäimmistä kriitikoista sosiaalisessa mediassa. Hän vaati silloin johtohahmoilta vastuunkantoa ja vaati ulkoista tilintarkastusta. Sellainen onkin tiettävästi nyt käynnissä.

Cadena Ser kertoo myös, että Barcelonan uudeksi neljänneksi varapuheenjohtajaksi ja talousvastaavaksi on nousemassa Jordi MoixDavid Bellveristä suunnitellaan puolestaan seuran uutta tilintarkastajaa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!