Barcelona sai poikkeusluvan hyökkääjähankintaan – huhuissa uusi kärkiehdokas

© Kuva: Getty Images

La Ligan lääketieteellinen komissio on myöntänyt Barcelonalle poikkeusluvan hankkia uusi pelaaja siirtoikkunan sulkeuduttuakin. Asiasta kertovat muun muassa Mundo Deportivo ja Sport.

Barcelona anoi lupaa Ousmane Dembélén loukkaannnuttua. Turussa leikatun ranskalaisen kausi on ohi, ja hänen poissaolonsa kestää arviolta kuusi kuukautta. Luvan myöntämisen edellytys oli vähintään viiden kuukauden toipumisaika.

Nyt Barcelonalla on 15 vuorokautta aikaa hankkia tilalle korvaava pelaaja. Se voi hankkia pelaajan vain Espanjan sarjoista tai luonnollisesti muualtakin, jos kyseinen pelaaja on sopimukseton. Mitä todennäköisimmin valinta kohdistuu toisen La Ligan seuran pelaajaan. Sport uskoo, että Quique Setíen haluaa uuden pelaajan riveihinsä jo ensi lauantain Eibar-otteluun.

Mundo Deportivon mukaan Barcelonan uusi kärkiehdokas on Leganésin tanskalaiskärki Martin Braithwaite. 28-vuotias kärkimies siirtyi Leganésiin Middlesbrough’sta viime tammikuussa ja on onnistunut Espanjassa hyvin. Viime kauden 19 ottelussaan Tanskan maajoukkuemies teki viisi maalia ja antoi viisi maalisyöttöä. Tämän kauden 24 sarjapelissä maaleja on syntynyt kuusi.

Tapetilla ovat olleet myös Alavésin Lucas Pérezin, Real Sociedadin Willian Josén, Real Betisin Loren Moronin ja Getafen Ángel Rodríguezin nimet. Toinen Barcaa läheltä seuraava lähde Sport uskookin, että valinta kohdistuu Ángeliin.