Barcelona kohtaa keskiviikkoiltana kello 20 Suomen aikaa kauden ensimmäisessä Copa del Reyn ottelussaan kolmannen sarjaportaan Ibizan. Uusi valmentaja Quique Setién lähti tuttuun lomakohteeseen vahvalla miehistöllä, sillä kotiin jätettiin vain kolme runkopelaajaa: Lionel Messi, Sergio Busquets ja Gerard Piqué.

Muuten mukaan lähtivät kaikki edustusjoukkueen 13 pelikuntoista ja -kelpoista pelaajaa. Lisäksi mukaan otettiin viisi pelaajaa, jotka kuuluvat virallisesti reservijoukkueen vahvuuteen: Chumi, Riqui Puig, Ansu Fati, Carles Pérez ja tuoreena nostona Abel Ruiz.

Setién halusi tiettävästi ottaa mukaan myös kakkosjoukkueen uruguaylaistoppari Roland Araújon, mutta tämän ulosajo viime kierroksen sarjaottelussa poiki pelikieltoa cupiin. Siksi Araújon paikan joukkueessa sai Chumi.

Hieman yllättävänä Barcelonan kokoonpanossa voinee pitää sitä, ettei pelaajalistalle mahtunut kakkosjoukkueen maalivahtia, vaan Setién luottaa tuttuihin Marc-André ter Stegeniin ja Netoon. Frenkie de Jong on nyt ensi kertaa Setiénin joukkueen kokoonpanossa pelikieltonsa kärsittyään. Moussa Waguélle ei sen sijaan tilaa löytynyt vieläkään.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
[CONVOCATORIA]
Los jugadores convocados para el partido contra el @ibizaud
🏆 1/16 de Copa del Rey