Barcelonan mahdolliset vastustajat Mestarien liigan puolivälierissä, arvontojen aikataulu ja puolivälierien ajankohdat

© Kuva: Getty Images

Barcelona on ainoana La Ligan edustajana Mestarien liigan puolivälierissä tänä keväänä.

Tämän kauden espanjalaisjoukkueista Valencia jäi alkulohkoon. Real Madrid putosi neljännesvälierissä Ajaxille ja Atlético Madrid Juventukselle. Barca taas kaatoi neljännesvälierissä Lyonin.

Puolivälierien arvonnat suoritetaan perjantaina 15.3. kello 13 Suomen aikaa. Samalla kertaa arvotaan myös välieräparit ja loppuottelun kotijoukkue.

Puolivälierissä ovat Barcelonan lisäksi mukana Manchester City, Manchester United, Liverpool, Tottenham, Juventus, Porto ja Ajax. Arvonnassa ei ole enää mitään rajoituksia, joten Barca voi saada vastaansa minkä tahansa seitsemästä joukkueesta.

Puolivälierät pelataan 9.-10.4. ja 16.-17.4. Välierien aika koittaa 30.4. ja 1.5. sekä 7.-8.5. Loppuottelu pelataan Atléticon Wanda Metropolitanolla 1. kesäkuuta.

Perjantaina 15.3. arvotaan myös Eurooppa-liigan puolivälierä- ja välieräparit sekä loppuottelun kotijoukkue. Siellä arvottavien joukkueiden tilanne on vielä auki, sillä neljännesvälierien toiset osaottelut pelataan tänä iltana. Eurooppa-liigan osalta arvonta käynnistyy kello 14 Suomen aikaa.

Molemmat arvonnat näkyvät suorina lähetyksinä UEFA:n verkkosivuilla sekä C More Sport 2 -kanavalla.

Lue myös

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää