Barcelona voitti Sevillan lauantaina Pizjuánilla maalein 4-2. Ottelun suurin tähti oli luonnollisesti Lionel Messi, joka iski hattutempun ja syötti Luis Suárezin maalin.

Sevilla sai otteluun mukavan lähdön. Aktiivista jalkapalloa avausjaksolla pelannut Pablo Machínin miehistö nappasi johtoaseman itselleen ensimmäisen puoliskon puolivälissä. Jesús Navas pääsi laukomaan boksin sisältä nopean vastahyökkäyksen päätteeksi ja onnistui ohittamaan Marc-André ter Stegenin.

Barcelona ei ollut kauaa tappioasemassa – tarkemmin todettuna neljä minuuttia. Messi sai keskityksen itselleen boksissa ja iski vieraat tasoihin komealla volleylaukauksella.

Sevilla teki ottelun toisen maalinsa juuri ennen taukoa. Ter Stegen avasi huonosti ja pallo jäi Sevillan hyökkäyskolmannekselle. Pablo Sarabia sai pallon haltuunsa ja syötti sen boksissa olleelle Gabriel Mercadolle. Mercado ohitti ter Stegenin ja teki kauden toisen sarjamaalinsa.

Toisen jakson puolivälissä Barcelona nousi tasoihin. Messi sai pallon haltuunsa boksin rajalla ja sijoitti pelivälineen ohi Sevillan maalia vartioineen Tomas Vaclikin.

Kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä Messi teki ottelun voittomaalin. Pallo kimposi varsin onnekkaasti Messille, joka pääsi nostamaan pallon yli Vaclikin.

Vielä lisäajalla Messi syötti Suárezin maalin. Suárez juoksi boksia kohti ja sai Messiltä loistosyötön. Voittomaalin tapaan Suárez nosti pallon Vaclikin yli. Suárez oli tehnyt ennen Sevilla-ottelua viimeisessä 11 pelaamassaan ottelussa vain yhden maalin.