Barcelona lähtee topparijahtiin tammikuussa, mikäli Samuel Umtitin polvi ei kestä, uutisoi Mundo Deportivo.

MD:n mukaan Umtitin polven kuntoa testataan marraskuun puolivälissä. Mikäli Umtiti reputtaa testin, hän joutuu leikkauspöydälle. Samalla se lehden mukaan tarkoittaisi sitä, että Barcelona lähtisi hakemaan markkinoilta korvaavaa topparia.

Nimi ei ole vielä selvillä, mutta profiili on. Jos uutta topparia joudutaan hakemaan, tavoitteena on löytää kokenut pelaaja, jolla on kokemusta Mestarien liigasta ja joka suostuisi puolivuotiseen sopimukseen. Barcelona on enimmillään valmis tarjoamaan puolen vuoden pätkätyön päälle yhden kauden mittaista optiota. Lisäksi pelaajan pitäisi olla melko edullinen ja pelaajan pitäisi kyetä pelaamaan välittömästi korkealla tasolla paineen alla.

MD listaa jutussaan useita pelaajia, jotka täyttäisivät yllä mainitut kriteerit. Tällaisia pelaajia olisivat muun muassa Zenitin Branislav Ivanovic, Juventuksen Medhi Benatia, Napolin Raúl Albiol, Arsenalin Laurent Koscielny, Moskovan Lokomotivin Benedikt Höwedes ja Vedran Corluka, Nizzan Dante, Chelsean David Luiz sekä Marseillen Adil Rami.