Gareth Bale ei jatka Real Madridissa, mikäli FourFourTwo-lehteä on uskominen.

Lehden Espanjan-toimisto kertoo, että Real olisi ilmoittanut Balelle ettei tälle ole paikkaa seurassa enää kuluvan kauden jälkeen.

Samat sävelet toki kuultiin viime kesänäkin, mutta pikku hiljaa Realin olisi saatava Bale myydyksi, mikäli se mielii hyökkääjästä minkäänlaista korvausta saada. Walesilaisen sopimus umpeutuu kesällä 2022.

Balen intresseissä on säilyttää ansiotaso (14,5 miljoonaa euroa vuodessa puhtaana käteen). Real taas haluaisi lehden mukaan Balesta 50-60 miljoonaa euroa.

FourFourTwo kertoo, että toistaiseksi merkittävää kiinnostusta on tullut kolmelta eri taholta: Inter Miamilta, Tottenhamilta ja Newcastlelta.

Inter Miami olisi lehden mukaan valmis pitämään Balen ansiotason nykyisellään, mutta rahat eivät riitä Realin hintapyyntöön. Tottenham taas ei ole valmis tarjoamaan kummallekaan taholle pyydettyjä summia.

[readmore from=Siirtouutiset]

Ja sitten on Newcastle, joka on valmis antamaan kaiken: sekä nykyisen kokoisen palkan Balelle että 50-60 miljoonaa euroa Realille. Lisäksi Newcastlesta luvataan Balelle ”tärkeää roolia” joukkueessa.

Newcastlen osalta koko tarjous tietysti riippuu siitä, hyväksyykö Valioliiga ostotarjouksen, jonka Saudi-Arabian valtion johtama konsortio on seurasta tehnyt Mike Ashleylle.

Juuri nyt näyttää siltä, että Real voisi päästä eroon kahdesta kallispalkkaisesta jättihankinnastaan. Aiemmin tänään uutisoimme, että James Rodríguezin siirto Atlético Madridiin on ”80-prosenttisesti valmis”.