Marca: Gareth Balen ja Zidanen väleissä jälleen selvä muutos huonompaan

© Kuva: Getty Images

Real Madridin laitahyökkääjä Gareth Balen ympärillä viime vuodet pyörineessä saippuaoopperassa on jälleen nähty uusia käänteitä.

Nopeana kertauksena muistutetaan, että kesällä Real Madrid -valmentaja Zinédine Zidane sanoi poikkeuksellisesti lehdistötilaisuudessa, että Balelle etsitään uutta seuraa. Hän kuitenkin jäi Santiago Bernabéulle ja syy tähän löytyy todennäköisesti Marco Asension vakavasta loukkaantumisesta.

Kauden edetessä Bale onnistui kuitenkin voittamaan ranskalaisvalmentajan luottamuksen takaisin. Hän on ollut avauskokoonpanossa useitta tärkeissä otteluissa ja Zidane on sanonut, että hän on kaikesta huolimatta täysin tyytyväinen Baleen ja hänen asenteeseen.

Nyt Marcan mukaan Zidanen suhtautumisessa Baleen on tullut muutos. Hänen mielestään Walesin maajoukkuepelaaja ei ole harjoitellut tarpeeksi hyvin.

Balea ei ole valittu mukaan Real Madridin kokoonpanoon tammikuun 22. päivän jälkeen. Toki hänellä oli pieni loukkaantuminen, mutta useammin syynä on ollut vain Zidanen päätös jättää hänet pelaavan ryhmän ulkopuolelle.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.