Atlético jatkoi hienoa alkukauttaan lauantai-iltana voittamalla Cádizin Metropolitanolla 4-0.

Atlético nousi voiton myötä La Ligan kärkeen. Real Sociedad on Atléticon kanssa tasapisteissä, mutta Atléticon maaliero on parempi.

Real Sociedad on pelannut yhden ottelun Atléticoa enemmän ja pelaa alustavasti kierroksen oman ottelunsa sunnuntaina, jos koronavirustartuntojen kanssa taisteleva Granada saa matkustaa San Sebastiániin.

Atléticon voitosta vastasi tutut nimet. João Félix vei Atléticon johtoon kahdeksannella minuutilla Marcos Llorenten syötöstä. Félix on suorastaan hurjassa iskussa. Viimeisessä neljässä ottelussa on syntynyt kuusi maalia ja yksi maalisyöttö.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Llorente iski Atléticon toisen täysosuman riistettyään pallon Cádizin boksissa.

Llorenten maali oli Atléticon sadas Metropolitanolla pelatuissa sarjaotteluissa. Sataan maaliin yltäminen vei Atléticolta 61 ottelua.

Luis Suárez onnistui myös maalinteossa. 33-vuotias kärki teki Atléticon kolmannen toisen jakson alussa. Félix syötti Suárezin puolittaiseen läpiajoon, eikä uruguaylainen erehtynyt paikastaan.

Suárez on pelannut Atléticon paidassa kuusi sarjaottelua, joissa on syntynyt viisi maalia.

Félix kaunisteli loppulukemia Atléticon hyväksi lisäajalla Ángel Correan syötöstä.

Atléticon kausi jatkuu maajoukkuetauon jälkeen kotiottelulla, kun Diego Simeonen miehistö isännöi Barcelonaa.