Atlético-leirissä sysimusta viikonloppu – eilen menehtyi juniori, tänään seuralegenda

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin organisaatiossa viikonloppu on ollut sysimusta. Samana viikonloppuna menettivät henkensä sekä seuralegenda että seuran oma juniori. Kummankaan kuolinsyy ei tiettävästi ollut koronavirus.

Sunnuntaina menehtyi 72-vuotias José Luis Capón, joka pelasi Atlético Madridin riveissä kaikkiaan yhdeksän kautta ja 269 ottelua. Capón voitti noina vuosina kolme kertaa La Liga, kerran Copa del Reyn ja kerran Intercontinental Cupin, seurajoukkueiden MM-turnauksen edeltäjän. Puolustajana pelannut Capón nähtiin myös 13 kertaa Espanjan A-maajoukkueessa.

Capónin kuolemasta kertoneen AS:n mukaan hänen kuolemansa johtui keuhkokuumeesta. Kehoa olivat jo heikentäneet aiemmat aivosairaudet.

– Minulla on suuri onni syntyä atléticona, elää atléticona ja pelata Atletissa, Capónin kerrotaan todenneen.

Capónin poismeno oli Atlético-perheessä viikonlopun toinen suru-uutinen, sillä lauantaina seura tiedotti 14-vuotiaan juniorinsa Christian Mincholan kuolemasta. Hän pelasi hyökkääjänä seuran C-junioreissa. Mincholan kuolema ei AS:lle seuran sisältä vahvistettujen tietojen mukaan aiheutunut koronaviruksesta.

– Olemme musertuneita pelaajamme surullisen kuolinuutisen johdosta ja syvästi pahoillamme tapahtuneesta. Atlético Madrid ja koko Atlético-perhe on hänen perheensä ja ystävien tukena näinä suunnattoman tuskan hetkinä, Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo kommentoi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!