Atlético ja Leganés päätyivät maalittomaan tasapeliin Metropolitanolla sunnuntaina.

Atlético saapui otteluun keskiviikkoisen katastrofin jälkeen seuran pudottua Copasta kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Cultural Leonesan toimesta.

Putoamiskamppailussa oleva Leganés oli Metropolitanolla parempi joukkue. Javier Aguirren miehistö hallitsi ottelua ja loi ensimmäisellä jaksolla paremmat maalipaikat, mutta Atlético-vahti Jan Oblak oli tuttuun tapaan pelastamassa joukkuettaan.

Atlético loi toisella jaksolla enemmän maalipaikkoja, mutta maalinteko-ongelmat vaivaavat joukkuetta edelleen. Atlético on tehnyt La Ligassa 21 ottelussa yhteensä vain 22 maalia. Muun muassa Barcelona on tehnyt 50 maalia ja ottelun vähemmän pelannut Real Madrid 38.

Ottelun lopussa nähtiin varsin mielenkiintoinen episodi, kun Leganésin maalivahti Pichu Cuéllar sai toisen keltaisen kortin ajanpeluusta. Cuéllar oli kentällä monta minuuttia valittamassa tuomiostaan ja lopulta aiheutti pelaajien välisen välienselvittelyn. Leganésin Jonathan Silva pelasi noin kaksi minuuttia maalivahtina lisäajalla.