Atlético Madridille jo kolmas voitoton ottelu putkeen – Barcelonalla ja Real Madridilla mahdollisuus nousta La Ligassa ohi

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridille maaottelutauko ei tehnyt hyvää. Joukkue pelasi nyt kolmannen ottelunsa maaottelutauon jälkeen ja jäi maalittomaan tasapeliin Celta Vigoa vastaan.

Tuore pistemenetys oli Atletille toinen peräkkäinen La Ligassa ja kolmas peräkkäinen, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Viikko sitten Atlético hävisi Real Sociedadille ja aiemmin tällä viikolla joukkue pelasi Mestarien liigassa tasan Juventuksen kanssa.

Celtaa vastaan Atleti oli sinänsä aktiivisempi osapuoli. Jo kolmannella peliminuutilla toppari Felipe oli puskea Kieran Trippierin sivuvapaapotkun maaliin, mutta pusku suuntautui suoraan päin maalivahti Rubén Blancoa.

Kaiken kaikkiaan maalintekoyritykset kirjattiin Atléticon hyväksi 20-5. Suuri osa kotijoukkueen maalipaikoista karkasi kuitenkin väärille raiteille. Atleti laukoi maalia kohti vain viisi kertaa Celtan kolmea vastaan.

Ottelun loppuhetkillä Celta pelasi aikaa, kun taas Atlético luonnollisesti yritti hakea maalia. Diego Costa hermostui ja otti päätösvihellyksen jälkeen hieman yhteen Celtan Lucas Olazan kanssa. Molemmat selvisivät tilanteesta varoituksella.

Atléticolle viimeaikaiset pistemenetykset tarkoittavat sitä, että nyt Barcelonalla ja Real Madridilla on mahdollisuus nousta sarjataulukossa Atletin rinnalle ja ohi. Atlético on kerännyt 10 pistettä, Real kahdeksan ja Barca seitsemän, mutta Realilla ja Barcalla on peli vähemmän pelattuna.

Luonnollisesti Atléticon voitottomuus on hyvä uutinen myös Sevillalle, joka on tasapisteissä Atletin kanssa. Sevilla kohtaa kierroksen omassa ottelussaan juuri Real Madridin sunnuntaina.

La Liga 21.9.

Villarreal-Real Valladolid 2-0 (0-0)
1-0 Santi Cazorla rp. (77′)
2-0 Javier Ontiveros (89′)

Levante-Eibar 0-0

Atlético Madrid-Celta Vigo 0-0