Tunteikkaan hattutempun tehnyt Marco Asensio: ”Tiesin, että minun on käytettävä tämä tilaisuus”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid suorastaan käveli yli suhteellisen hyvin kautensa aloittaneen Mallorcan, kun se voitti keskiviikkoillan mittelön maalein 6-1. Historiallisen loistavaa alkukautta pelaava Karim Benzema viimeisteli jälleen kaksi maalia, mutta illan suurin sankari oli tällä kertaa Marco Asensio, joka pani vielä paremmaksi hattutempullaan.

Hattutemppu oli 25-vuotiaan Asension ensimmäinen aikuisten tasolla, ja tuli sattumoisin hyvin tuttua seuraa vastaan. Mallorca on Asension kasvattajaseura, ja juuri sieltä hän siirtyi Real Madridiin 3,9 miljoonan euron siirtosummalla kaudella 2014-2015.

– Olen erittäin onnellinen. Tiesin, että minun on käytettävä tämä tilaisuus. Olen todella iloinen sekä voitosta että maaleistani, Asensio totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Tämä oli erityinen ottelu, sillä Mallorca on seura, jota kohtaan tunnen aina rakkautta.

– Valmentaja voi laskea minun varaani. Kilpailu on kovaa, ja meidän on oltava valmiita, kun saamme tilaisuuden. Tämä pelipaikka (4-3-3:ssa keskikentällä, ”linjojen välissä”) oli minulle hyvä, mutta pelaan siellä, minne valmentaja minut laittaa. Olemme kaikki hyvässä tikissä ja meidän on jatkettava tähän samaan malliin.

Asension hattutemppu oli ensimmäinen Real Madridin pelaajan hattutemppu sitten huhtikuun 2017. Tuolloin asialla oli Álvaro Morata.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.