Real Madrid suorastaan käveli yli suhteellisen hyvin kautensa aloittaneen Mallorcan, kun se voitti keskiviikkoillan mittelön maalein 6-1. Historiallisen loistavaa alkukautta pelaava Karim Benzema viimeisteli jälleen kaksi maalia, mutta illan suurin sankari oli tällä kertaa Marco Asensio, joka pani vielä paremmaksi hattutempullaan.

Hattutemppu oli 25-vuotiaan Asension ensimmäinen aikuisten tasolla, ja tuli sattumoisin hyvin tuttua seuraa vastaan. Mallorca on Asension kasvattajaseura, ja juuri sieltä hän siirtyi Real Madridiin 3,9 miljoonan euron siirtosummalla kaudella 2014-2015.

– Olen erittäin onnellinen. Tiesin, että minun on käytettävä tämä tilaisuus. Olen todella iloinen sekä voitosta että maaleistani, Asensio totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Tämä oli erityinen ottelu, sillä Mallorca on seura, jota kohtaan tunnen aina rakkautta.

[readmore from=Asensio-Marco]

– Valmentaja voi laskea minun varaani. Kilpailu on kovaa, ja meidän on oltava valmiita, kun saamme tilaisuuden. Tämä pelipaikka (4-3-3:ssa keskikentällä, ”linjojen välissä”) oli minulle hyvä, mutta pelaan siellä, minne valmentaja minut laittaa. Olemme kaikki hyvässä tikissä ja meidän on jatkettava tähän samaan malliin.

Asension hattutemppu oli ensimmäinen Real Madridin pelaajan hattutemppu sitten huhtikuun 2017. Tuolloin asialla oli Álvaro Morata.

OptaJose

@OptaJose
3 - Marco Asensio is the sixth Spanish player to score a hat-trick for @realmadriden in @LaLigaEN in the 21st century, the first since Álvaro Morata against Leganés in April 2017. Joy.