Getafe on kiinnostunut lainaamaan Copen mukaan tammikuussa Carles Aleñán Barcelonasta.

Lähteen mukaan Aleñá pitää vaihtoehdosta ja olisi valmis siirtymään lainalle Getafeen. Aleñá ei ole vielä keskustellut mahdollisesta lainasiirrosta Getafen päävalmentajan José Bordalásin kanssa.

21-vuotias keskikenttäpelaaja on jäänyt kuluvalla kaudella täysin paitsioon peliajan suhteen Barcelonassa. Aleñá oli Barcelonan avauskokoonpanossa kauden avausottelussa Athleticia vastaan, mutta otettiin puoliajalla vaihtoon, eikä ole sen koommin pelannut minuuttiakaan. Aleñálla on ollut myös ongelmia kokoonpanoon mahtumisen kanssa.

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde kertoi hiljattain lehdistötilaisuudessa antavansa Aleñálle peliaikaa, mutta ei osannut sanoa, milloin olisi oikea aika päästää seuran oma kasvatti kentälle.

Aleñán ystävä Marc Cucurella on parhaillaan lainalla Getafessa Barcelonasta. Getafella on kauden jälkeen osto-optio Cucurellaan ja seuran odotetaan käyttävän mahdollisuutensa. Cucurella pelasi Aleñán kanssa samaan aikaan Barcelonan akatemiajoukkueissa ja on kuulunut tällä kaudella Bordalásin ehdottomiin avainpelaajiin Coliseumilla.