Jordi Alba pelasi kipeänä ja loukkaantui – Barcelona tiedotti vammasta

© Kuva: Getty Images

Barcelonan luotettava laitapuolustaja Jordi Alba ollaan totuttu näkemään joukkueensa avauskokoonpanossa käytännössä aina, kun hän on kunnossa. Tiistaisessa Mestarien liiga -ottelussa Bayern Müncheniä vastaan (0-3) Alba oli avauksessa jopa, vaikka ei sataprosenttisen terve ollutkaan.

Valmentaja Ronald Koeman paljasti ottelun jälkeen, että 32-vuotias Alba oli ollut ottelun alla hieman kuumeinen ja pahoinvointinen. TV-kamerat kuvasivatkin Albaa äärimmäisen voipuneena ja hengästyneenä, kun hänet kutsuttiin vaihtoon 74. peliminuutilla.

Pahaksi onneksi Alba myös loukkasi itseään ottelussa. Barcelona tiedotti myöhään tiistai-iltana, että puolustajalla todettiin takareisivaivoja. Vamman vakavuudesta seura ei vielä kertonut mitään, vaan Alba menee jatkotutkimuksiin. Pahimmassa tapauksessa reidessä voi olla jonkinlainen revähdys tai muu vamma.

Alban paikan kentällä otti 17-vuotias Alejandro Balde, jolle kyseessä oli ensimmäinen virallinen ottelu Barcelonan edustusjoukkueessa. La Masian kasvatti pelasi neljässä Barcelonan viidestä harjoitusottelusta kesän aikana.

Lähde: Sport


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004