Barcelonan luotettava laitapuolustaja Jordi Alba ollaan totuttu näkemään joukkueensa avauskokoonpanossa käytännössä aina, kun hän on kunnossa. Tiistaisessa Mestarien liiga -ottelussa Bayern Müncheniä vastaan (0-3) Alba oli avauksessa jopa, vaikka ei sataprosenttisen terve ollutkaan.

Valmentaja Ronald Koeman paljasti ottelun jälkeen, että 32-vuotias Alba oli ollut ottelun alla hieman kuumeinen ja pahoinvointinen. TV-kamerat kuvasivatkin Albaa äärimmäisen voipuneena ja hengästyneenä, kun hänet kutsuttiin vaihtoon 74. peliminuutilla.

Pahaksi onneksi Alba myös loukkasi itseään ottelussa. Barcelona tiedotti myöhään tiistai-iltana, että puolustajalla todettiin takareisivaivoja. Vamman vakavuudesta seura ei vielä kertonut mitään, vaan Alba menee jatkotutkimuksiin. Pahimmassa tapauksessa reidessä voi olla jonkinlainen revähdys tai muu vamma.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
‼ ÚLTIMA HORA

El jugador del primer equipo Jordi Alba tiene unas molestias en los isquiotibiales del muslo derecho. Pendiente de hacer más pruebas para saber el alcance exacto de estas molestias.

Alban paikan kentällä otti 17-vuotias Alejandro Balde, jolle kyseessä oli ensimmäinen virallinen ottelu Barcelonan edustusjoukkueessa. La Masian kasvatti pelasi neljässä Barcelonan viidestä harjoitusottelusta kesän aikana.

Lähde: Sport