Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta sanoo, että seuralla on rahaa hankkia Athletic Clubin laitahyökkääjä Nico Williams.

Williams, 21, solmi Athleticin kanssa hiljattain jatkosopimuksen, mutta hänellä on diilissään 58 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Espanjan maajoukkuelaituri on toistuvasti sanonut, että hän on onnellinen Athleticissa, mutta hänen nimensä pyörii siirtohuhuissa jatkuvasti. Williams on lisäksi pelaamassa loistavia EM-kisoja Espanjan kanssa, mikä on kasvattanut kiinnostusta häntä kohtaan entisestään.

Barcelona on yksi seuroista, jotka on aktiivisesti yhdistetty Williamsiin, vaikka katalonialaisten taloushuolet ovat olleet tapetilla jo parin vuoden ajan.

Tällä hetkellä Barcelona on ylittänyt La Ligan asettaman kulurajan, eikä se pysty rekisteröimään uusia hankintoja, mutta Laportan mukaan tilanne on helpottumassa lähitulevaisuudessa.

Barça-pomolta kysyttiin Catalunya Radion haastattelussa, olisiko seuralla varaa Williamsin kaltaiseen hankintaan.

– Taloudellisesti katsottuna voisimme sitoutua Nico Williamsin hankintaan, vastasi Laporta ESPN:n mukaan.

– Nico on pelaaja, josta pidän – pidän hänestä paljon. Työskentelemme uuden valmentajan kanssa mahdollisten hankintojen parissa. Nyt meidän on ryhdyttävä [urheilujohtaja] Decon kanssa sinetöimään niitä operaatioita, joiden parissa työskentelemme.

– Pian voimme kertoa hyviä uutisia taloudellisten asioiden suhteen ja olemme taas La Ligan rajojen sisällä. Ja se mahdollistaa lisää hyviä uutisia [hankintojen suhteen].

ESPN FC

@ESPNFC
Barcelona president Joan Laporta has claimed the club have the money to sign Spain and Athletic Club winger Nico Williams 👀

Williams signed a new deal with Athletic at the end of last year but his contract includes a release clause worth around €58 million ($63m).

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS