Uruguay eteni varhain sunnuntaiaamuna Copa Américan välieriin.

Uruguay voitti puolivälierissä Brasilian lopulta rangaistuspotkukilpailussa. Uruguay kohtaa välierissä Kolumbian.

Ronald Araújo joutui jättämään ottelun kesken jo puolen tunnin jälkeen. Araújo näytti saaneen lihasvamman oikeaan jalkaansa. Araújo murtui kyyneliin ja toppari saatettiin pukusuojiin.

Uruguayn päävalmentaja Marcelo Bielsa vahvisti ottelun jälkeen, että kyseessä on hyvin todennäköisesti lihasvamma. Vamman laatu ei ole toistaiseksi selvillä, mutta topparin ei odoteta välierässä eikä mahdollisessa finaalissa.

Araújo on kärsinyt jo pitkään lihasvammoista. Araújo on kärsinyt viime vuosina peräti kahdeksan lihasvammaa. Päättyneellä kaudella Araújo oli noin viiden viikon ajan sivussa pelikentiltä lihasvamman vuoksi.

LUE MYÖS