Fenerbahçe on kiinnostunut Barcelonan laitahyökkääjästä Ansu Fatista, kertoo Diario Sport.

Istanbulin suurseura satsaa tulevaan kauteen isolla kädellä voittaakseen Turkin Superliigan ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen.

Fenerbahçe on pestannut Real Madridin entisen päävalmentajan José Mourinhon uudeksi käskyttäjäkseen, ja portugalilaisluotsille halutaan kasata kilpailukykyinen joukkue.

Turkkilaisseuran urheilutoimenjohtaja Mário Branco on ollut yhteydessä Fatin agenttiin Jorge Mendesiin keskustellakseen potentiaalisesta siirrosta.

Fati, 21, vietti viime kauden lainalla Brightonissa, mutta kärsi jälleen loukkaantumisista, eikä onnistunut tekemään suurta vaikutusta.

Barcelonalla ja Fatilla on pitkä sopimus ja päävalmentaja Hansi Flick halunnee arvioida hänet pre-seasonilla. Nuorukainen on kuitenkin yksi Barcelonan myyntikelpoisimmista pelaajista, eikä seura luultavasti epäröi myydä häntä hyvää korvausta vastaan.

Myös Sevilla on Fatin perässä, mutta Barcelona haluaa vielä odottaa muita tarjouksia. Sevilla on tarjoutunut ottamaan Fatin osto-optiollisella lainadiilillä ja maksamaan 30 prosenttia hänen palkkakuluistaan ensi kaudella.

LUE MYÖS