Real Madridin topparin Rafa Marínin odotetaan siirtyvän lähipäivinä Napoliin, kertoo Marca.

Marín, 22, on Madridin omasta akatemiasta noussut pelaaja, joka löi viime kaudella näyttävästi läpi lainalla Alavésissa.

Lainapestin jälkeen on spekuloitu, että Marín saattaisi olla Los Blancosin ensi kauden suunnitelmissa, mutta Nachon lähdöstä huolimatta skenaario vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Viime kauden pitkäaikaispotilaat David Alaba ja Éder Militão menevät nokkimisjärjestyksessä Marínin edelle. Lisäksi riveistä löytyy Antonio Rüdiger ja Madrid tavoittelee yhä Lillen topparilupausta Leny Yoroa.

Marcan mukaan Real Madrid ja Napoli ovat jo sopineet alustavasta 12 miljoonan euron siirtokorvauksesta. Kuten usein nuoria pelaajia myydessään, Los Blancos sisällyttää myös Marínin tapauksessa takaisinosto-option mukaan diiliin.

Madridilla on mahdollisuus hankkia Marín takaisin 25 miljoonalla eurolla kahden vuoden kuluttua tai 35 miljoonalla eurolla kolmen vuoden päästä.

Napoli voi kuitenkin nostaa nuo summat 50 ja 70 miljoonaan euroon, jos se maksaa alustavan siirtosumman lisäksi myös kymmenen miljoonan euron option.

Real Madrid pitää Marínia potentiaalisena puolustajana, mutta se käyttää ennemmin siirrosta saatavat rahat 18-vuotiaan Yoron tavoitteluun.

LUE MYÖS