Pau Cubarsí oli yksi päättyneen kauden sensaatioista.

Cubarsí nappasi vuodenvaihteessa avauskokoonpanon paikan Barcelonan takalinjoilta.

Tammikuussa 17 vuotta täyttänyt toppari pelasi loistavan kevätkauden Xavin alaisuudessa. Cubarsí pelasi vuodenvaihteen jälkeen komeat 18 ottelua Barcelonan avauksessa La Ligassa ja oli viikosta toiseen joukkueensa ehdotonta parhaimmistoa.

Barcelona solmi Cubarsín kanssa toukokuussa uuden jatkosopimuksen. Jatkosopimuksen yhteydessä Cubarsín ulosostopykälä nousi kymmenestä miljoonasta eurosta 500 miljoonaan euroon.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan PSG oli kiinnostunut maksamaan kymmenen miljoonan euron ulosostopykälän. PSG:n urheilujohtaja Luís Campos halusi hankkia Cubarsín Pariisiin, mutta nuorukainen halusi jäädä Barcelonaan.

Cubarsí siirtyi Gironasta Barcelonan organisaatioon kesällä 2018.

LUE MYÖS