Nacho pelaa seuraavat kaksi kautta Saudi-Arabiassa.

Nacho allekirjoitti hiljattain sopimuksen Saudi-Arabian pääsarjaan nousseen Al-Qadsiahin kanssa. 

Nacho, 34, on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan Real Madridissa, mutta EM-kisojen jälkeen edessä on uusi haaste.

Topparin isä Chema Fernández neuvotteli poikansa sopimuksen Saudi-Arabiaan. SER haastatteli Fernándezia, joka kertoi, miksei Nacho halunnut jäädä Euroopan kentille.

– Nacholle oli alusta saakka selvää, ettei hän halunnut jäädä Eurooppaan ja kilpailla Real Madridia vastaan. Meillä ei ollut liikaa vaihtoehtoja. Saudi-Arabian lisäksi Qatar ja MLS. Nacho sai tarjouksia Italiasta, Saksasta ja Englannista, mutta hylkäsimme ne, koska Nacho ei ollut kiinnostunut niistä.

– Raha ei ole ollut tärkeässä asemassa Nacholle. Minulle se oli, koska neuvottelin sopimuksen ja minun on isänä saatava paras mahdollinen diili pojalleni. Nacho halusi siirtyä seuraan, jossa hän voi kilpailla, eikä vain lomailla. Hän halusi hyvän projektin hyvässä seurassa.

LUE MYÖS