Borussia Dortmundin laitapuolustaja Mateu Morey sanoo, että hän haluaa palata Espanjaan.

Morey, 24, on pelannut Dortmundissa viimeiset viisi kautta, mutta hänen sopimuksensa Saksassa on päättymäisillään.

Espanjaa nuorten maajoukkueissa edustanut Morey oli aiemmin suuren huippulupauksen maineessa, kun hän pelasi Barcelonan akatemiassa.

Siirto Saksan suurseuraan vaikutti askeleelta eteenpäin, kun läpimurtoa Barcelonassa ei tullut. Hänen aikansa Dortmundissa on ollut kuitenkin koetteleva. Loukkaantumisia on sattunut jatkuvasti, eikä peliaikaa ole herunut.

Morey on päässyt viiden kauden aikana pelaamaan 32 ottelua Dortmundin edustusjoukkueessa. Päättyneellä kaudella hän sai vastuuta vain kolmessa Bundesliiga-pelissä ja kuudessa 3. Ligan ottelussa Dortmundin reservien kanssa.

Baleaareilla syntynyt Morey kertoi Esports IB3:n haastattelussa haaveilevansa paluusta Mallorcaan, jota hän edusti juniorivuosinaan.

– Prioriteettini on palata takaisin lähelle kotia, Espanjaan. Olen ollut pitkään poissa.

– Olen aina sanonut, että Mallorca on erityinen paikka sydämessäni, minulle ja perheelleni. Jalkapallossa asiat tapahtuvat nopeasti, eikä ikinä voi tietää, mitä tapahtuu, mutta minulle olisi erityistä pukea Mallorcan paita taas päälleni.

Viime kaudella Mallorca tuli La Ligassa 15:ksi.

LUE MYÖS