Ferran Torres on jäämässä ensi kaudeksi Barcelonaan.

Muutama viikko sitten Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romero paljasti seuran saaneen noin 20 miljoonan euron tarjouksen Ferranista. Newcastle halusi hankkia Ferranin, mutta Barcelona ei suostunut saamaansa tarjoukseen.

Parhaillaan Espanjan EM-kisajoukkueen mukana Saksassa oleva laitahyökkääjä ilmoitti jäävänsä ensi kaudeksi Barcelonaan.

– Jatkan ensi kaudella Barcelonassa. En ainoastaan halua jäädä, vaan aion jäädä Barcelonaan. Olen hyvin rauhallinen sen suhteen. Pelaan ensi kaudella Barcelonassa. Olenko saanut tarjouksia? Laitoin puhelimeni lentokonetilaan, kun kausi päättyi, enkä ole siten saanut soittoja, Ferran totesi RAC1:lle.

Ferran, 24, iski päättyneellä kaudella 11 maalia Barcelonan paidassa. Ferranin kausi oli varsin rikkonainen, sillä hän kärsi loukkaantumisista, eikä ollut selvä avauskokoonpanon pelaaja Xavin alaisuudessa.

LUE MYÖS