Nacho siirtyy heinäkuussa saudiarabialaiseen Al-Qadsiahiin.

Nacho allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen Al-Qadsiahin kanssa.

Nacho, 34, on pelannut koko uransa kasvattajaseurassaan Real Madridissa. Nacho toimi päättyneellä kaudella Real Madridin kapteenina. Toppari pelasi vuosien saatossa 364 virallista ottelua Real Madridissa ja juhli muun muassa neljästi La Ligan voittoa ja peräti kuudesti Mestarien liigan voittoa.

Espanjan EM-kisajoukkueessa mukana oleva Nacho kertoi siirrostaan torstaisessa lehdistötilaisuudessa.

– Tämä oli elämäni vaikein päätös. Harkitsin sitä pitkään ja olen satavarma tekemästäni ratkaisusta. Valehtelisin kuitenkin, jos sanoisin, etten missään vaiheessa epäillyt sitä. Ilmoitin Real Madridille jo kuukausia sitten aikovani jättää seuran. Kun lopulta kaikki sujuu niin hienosti ja pääset pelaamaan, niin alat epäilemään päätöstäsi.

– Kenties olisin voinut pelata vielä yhden vuoden Real Madridissa, mutta minun piti olla rehellinen itselleni. Tarvitsin uuden kokemuksen. Koko urani ajan olen halunnut iloisen lopun Real Madridissa, enkä osannut kuvitella tällaista edes unelmissani. Olen antanut kaikkeni Real Madridille ja toivottavasti minut muistetaan siitä.

Espanjan EM-kisaurakka jatkuu sunnuntaina, kun se kohtaa neljännesvälierässä Georgian.

LUE MYÖS