Ferrán Torres sai 20 A-maajoukkuemaalia täyteen, kun Espanja päätti miesten EM-kisojen lohkovaiheen puhtaalla pelillä. Jo lohkovoittonsa aiemmin varmistanut La Roja kukisti maanantain päätöspelissä Albanian 1-0-lukemin.

Espanja pelasi ottelussa täysin uudella avauskokoonpanolla. Viime torstain Italia-pelin avauksesta aloitti vain toppari Aymeric Laporte.

Torres tälläsi ottelun voittomaalin 13. peliminuutilla. Dani Olmon syöttö tavoitti Barcelonan laiturin linjojen välistä ja taituri viimeiseli pallon varmasti verkkoihin oikea-aikaisen juoksun päätteeksi.

Espanja voitti lohkovaiheessa myös Kroatian ja Italian. Maajoukkue kohtaa pudotuspeleissä neljännesvälierissä jonkun lohkokolmosena jatkoon päässeistä maista. Vastustaja ei ole vielä toistaiseksi selvillä.

Lohkon toiseksi sijoittui Italia pelattuaan 1-1-tasatuloksella Kroatiaa vastaan. Kroatian turnaus päättyi alkulohkoon ilman ainuttakaan voittoa.

LUE MYÖS!