Al-Hilal on todella kiinnostunut Barcelonan laitahyökkääjästä Raphinhasta, kertoo Mundo Deportivo.

Brassilaituri siirtyi Barcelonaan kesällä 2022 Leedsistä 58 miljoonalla eurolla, mutta hänen aikansa Kataloniassa on sujunut vaihtelevalla menestyksellä.

Lamine Yamalin läpimurron myötä Barcelonassa on entistä kovempi kilpailu hyökkäyksen laitatonteista, ja Raphinha, 27, on jäämässä nokkimisjärjestyksessä taakse.

Hänellä on pitkä sopimus, mutta Barcelona ei ole peitellyt sitä, että se olisi valmis myymään Raphinhan sopivaa tarjousta vastaan. Barcelona tarvitsee myyntejä, ja Raphinha on yksi pelaajista, joilla on eniten arvoa siirtomarkkinoilla.

MD:n mukaan Al-Hilalin päävalmentaja Jorge Jesus haluaisi Raphinhan Saudi-Arabiaan, jossa tämä pääsisi pelaamaan maanmiestensä Neymarin ja Malcomin kanssa.

Al-Hilal on jo ollut yhteydessä Raphinhan edustajiin. Hän tienaisi Saudi-Arabiassa huomattavasti enemmän kuin nykyään, mutta Raphinha ei ole toistaiseksi innostunut ajatuksesta siirtyä Lähi-itään.

Barcelona on valmis neuvotteluihin Al-Hilalin kanssa, mutta vain, jos pelaaja antaa ensin siirrolle siunauksensa. MD:n mukaan siirtosumman neuvottelu alkaa 90 miljoonasta eurosta.

LUE MYÖS