Joselu pelasi päättyneen kauden lainalla Real Madridissa.

Joselun kausi oli selvästi ennakko-odotuksia parempi. Kaikki kilpailut mukaan luettuna Joselu iski 49 otteluun 17 maalia. Joselu ei ollut suinkaan selvä avauskokoonpanon pelaaja, mutta nousi esiin tärkeillä hetkillä ja teki elintärkeitä maaleja muun muassa Mestarien liigan pudotuspeleissä.

34-vuotiaan hyökkääjän lainasopimuksessa on osto-optio, jonka Real Madrid voi käyttää kesä-heinäkuun vaihteeseen mennessä. Sitä ei ole toistaiseksi käytetty. Joselun sopimus Espanyolin kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Joselu on parhaillaan Espanjan mukana EM-kisoissa. Kärjeltä tiedusteltiin, aikooko hän jäädä ensi kaudeksi Real Madridiin.

– En vielä tiedä, mitä tulee tapahtumaan. Tämä on vaikeaa aikaa. Sopimuksessani on pykälä, joka on aktivoitavissa kuun loppuun mennessä. En voi sanoa mitään, koska en edes itse tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

– Minulla ei ole epäilyksiä jatkostani Real Madridissa, mutta se ei riipu vain minusta. Se riippuu monista ihmisistä. Real Madrid on hankkinut kaksi uutta hyökkääjää (Endrick ja Kylian Mbappé) ja suunnittelee sillä tavalla uutta kautta. Toivottavasti tämä tapaus voidaan selvittää, Joselu viittasi tulevaisuuteensa.

LUE MYÖS