Napoli ja Real Madrid neuvottelevat Rafa Marínin siirrosta, kertoo Relevo.

Real Madridin toppari pelasi viime kauden lainalla Alavésissa. Marín, 22, lukeutui Alavésin ehdottomien luottopelaajien joukkoon ja pelasi nappikauden La Ligassa.

Relevon mukaan seurojen väliset neuvottelut ovat edenneet pitkälle ja yhteisymmärrys on lähellä. Marín haluaa siirtyä Napoliin. Real Madrid saa siirtoon mukaan takaisinosto-option.

Marín siirtyi Sevillasta Real Madridin organisaatioon kesällä 2016. Toppari pelasi muutaman kauden ajan Real Madridin B-joukkue Castillassa ennen lainasiirtoa Alavésiin. Marín ei ole debytoinut Real Madridin edustusjoukkueessa.

Marínin oli aluksi määrä liittyä tänä kesänä pysyvästi Real Madridin edustusjoukkueeseen, mutta toppari haluaa pelata suuria minuutteja ensi kaudella, eikä niitä ole saatavilla Carlo Ancelottin alaisuudessa.

LUE MYÖS