Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti yrittää vakuuttaa puolustaja Nachon siitä, että hänen kannattaisi jäädä seuraan, kertoo Marca.

Nacho, 34, on tismalleen samassa tilanteessa kuin vuosi sitten: hänen sopimuksensa on päättymässä ja hän on kahden vaiheilla tulevaisuutensa suhteen.

Aiemmin keväällä vaikutti lähes varmalta, että Nacho jättäisi Madridin kauden päätteeksi. Hän oli tyytymätön peliaikaansa ja oli kiinnostunut etenkin siirrosta Yhdysvaltoihin.

Sen jälkeen Nachon rooli kuitenkin kasvoi. Hän pelasi isoja minuutteja johdattaessaan kapteenin roolissa joukkueensa La Ligan ja Mestarien liigan voittoon.

Marcan mukaan Nacholla on Real Madridin sopimustarjous pöydällään. Elämä rapakon takana kiehtoo häntä yhä, mutta Yhdysvalloista ei ole tullut odotetunlaisesti kiinnostusta. Yksi vaihtoehto olisi lähteä Saudi-Arabiaan, mutta Nacho ei halua viedä perhettään sinne.

Ancelotti on yrittänyt perustella Nacholle, että hänen ei ole järkevä lähteä Real Madridista, jossa hän on arvostettu pelaaja kentällä ja pukukopissa.

Tällä kaudella Nacho pääsi pelaamaan isossa roolissa, mutta ensi kaudella tilanne voi olla taas toinen. David Alaba ja Éder Militão ovat kummatkin syksyllä täydessä pelikunnossa ja Madrid saattaa vielä hankkia uuden topparin siirtomarkkinoilta.

LUE MYÖS!