Toni Kroos sai arvoisensa jäähyväiset, kun Real Madrid voitti Mestarien liigan 15. kertaa seuran historiassa. Los Blancos nollasi finaalissa Borussia Dortmundin 2-0-numeroin lauantaina Lontoossa Wembleyn illassa.

Kroos, 34, tulee päättämään uransa EM-kotikisojen jälkeen Saksan paidassa. Mestarien liigan voitto oli keskikentän seuraikonin kuudes Real Madridissa.

Real Madridilla maalilla torjunut Thibaut Courtois piti nollat kauden ensimmäisessä Mestarien liigan pelissään. Vasta kuukausi sitten pitkästä loukkaantumisesta toipunut belgialaisvahti ehti pelata vain neljä ottelua La Ligassa.

Juhlasankari Kroos pääsi pohjustamaan Real Madridin voittomaalin juuri ennen viimeisen vartin alkua. Keskikenttäpelaaja tarjoili kulmapotkusta keskityksen Dani Carvajalille, joka puski 1-0-osuman keskelle Dortmund-maalia.

Real sinetöi pelin lopullisesti 83. peliminuutilla vastustajan virheestä rankaisten. Ian Maatsenin harhasyöttö päätyi suoraan Jude Bellinghamille, joka tarjoili Vinícius Júniorin maalin tekoon käynnistäen valkopaitaiset juhlat.

Kroos pääsi juhlimaan viimeisellä kaudellaan Real Madridissa myös La Ligan mestaruutta. Titteli oli saksalaisen neljäs.

LUE MYÖS!