Real Madrid matkusti torstaina Lontooseen.

Lauantai-iltana luvassa on Borussia Dortmundia vastaan pelattava Mestarien liigan finaali.

Tällä kaudella Real Madridin ykkösmaalivahtina torjunut Andri Lunin ei matkustanut joukkueen kanssa Lontooseen. Lunin on kuumeessa. Vielä ei ole tiedossa, pystyykö Lunin osallistumaan lauantaiseen otteluun.

Madridilaismedian mukaan Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli jo aiemmin päättänyt peluuttaa Thibaut Courtois’ta finaalissa. Courtois on kärsinyt pitkälti koko kauden polvivammoista ja pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa toukokuun alussa.

Lunin on sen sijaan esiintynyt edukseen tolppien välissä läpi kauden. Lunin on pelannut mallikkaat Mestarien liigan pudotuspelit ja nousi joukkueensa sankariksi etenkin Manchester Cityä vastaan pelatuissa puolivälierissä.

Kepa toiminee Real Madridin kakkosvahtina lauantaisessa finaalissa.

LUE MYÖS