Real Madrid ja Borussia Dortmund iskevät yhteen Mestarien liigan finaalissa lauantai-iltana.

Real Madrid on selvä ennakkosuosikki. Sensaatiomaisesti finaaliin selviytynyt Dortmund lähtee haastamaan Real Madridia.

Marco Reus pelaa lauantaina viimeisen ottelunsa Dortmundissa. Seuralegenda jättää Dortmundin kesällä.

UEFA haastatteli Reusia, joka kertoi mielipiteensä Real Madridista. Reus tiedostaa vastustajan laadun.

– Tiedämme, mikä meitä odottaa. Real Madridin pelaajat ovat tottuneita tällaisiin hetkiin. He eivät varmasti ole yhtä hermostuneita kuin me, mutta se ei ratkaise sitä, kumpi ottelun voittaa. Se ratkaistaan kentällä. Real Madridilla on maailmanluokan pelaajia jokaisella pelipaikalla. He pelaavat todella rauhallista jalkapalloa. Real Madrid prässää ylhäältä ja juoksee paljon, mutta kaikki on kiinni momentumista. Analysoimme heidät tarkasti.

Reus muistuttaa, että yksiosaisessa ottelussa voi lopulta käydä mitä tahansa.

– Meidän on oltava parhaassa mahdollisessa iskussa finaalipäivänä. Lisäksi tarvitsemme tietenkin hieman onnea. Meidän on käytettävä paikkamme hyväksi. Tämä on yhdestä poikki ja kaikki on mahdollista. Meidän on uskottava itseemme ja saamme uskomattoman tuen kannattajiltamme.

LUE MYÖS