Barcelona joutuu maksamaan päävalmentajansa Xavin potkuista 6,5 miljoonaa euroa, kertoo Athletic.

Seurajohto ilmoitti Xaville viime viikolla, että hän ei jatka päävalmentajana ensi kaudella, vaikka hänen sopimuksensa kattaisi sen.

Xavi julisti alkuvuodesta, että hän jättää pestinsä omasta tahdostaan tänä kesänä – vuotta ennen sopimuksensa päättymistä. Barcelona sai seuralegendan pyörtämään päätöksensä, mutta sitten se antoi hänelle lähtöpassit.

Athleticin mukaan Xavi on luopunut ensi kauden 11 miljoonan euron palkkasaatavistaan, mutta Barcelona maksaa hänelle 2,5 miljoonaa euroa. Tämä johtuu siitä, että Xavi maksoi kyseisen summan omasta pussistaan, kun hän lähti qatarilaisesta Al-Saddista vuonna 2021 siirtyäkseen Barcelonaan.

Lisäksi Barcelona maksaa neljä miljoonaa euroa Xavin valmennusryhmälle.

LUE MYÖS!