Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti sanoo, ettei hän ole vielä päättänyt, kuka pelaa tolppien välissä Mestarien liigan loppuottelussa Borussia Dortmundia vastaan.

Thibaut Courtois on Madridin monivuotinen ykkösvahti, mutta hän on vasta hiljattain palannut kentälle vakavan polvivammansa jälkeen. Belgialaistorjuja on pelannut tällä kaudella neljässä ottelussa, mutta pitänyt niissä kaikissa maalinsa puhtaana.

Valtaosan otteluista on pelannut Andri Lunin, joka on ollut yksi Madridin isoista onnistujista tällä kaudella. Courtois’n, 32, loukkaannuttua Los Blancos lainasi maalilleen Kepa Arrizabalagan Chelseasta, mutta hän kärsi syksyllä pienestä loukkaantumisesta ja menetti paikkansa 25-vuotiaalle Luninille.

Ukrainan maajoukkuevahti on pelannut tällä kaudella 31 ottelussa, mukaan lukien jokaisessa Mestarien liigan pudotuspelissä.

Real Madrid kohtaa Dortmundin lauantaina, mutta Ancelotti ei vielä maanantaina osannut sanoa, kuka pelaa maalivahtina finaalissa.

– Se on todella vaikeaa, koska kummatkin ansaitsisivat pelata finaalissa. Lunin on pelannut mahtavan kauden ja Courtois on toipunut loukkaantumisestaan. Odotan viimeiseen päivään asti päättääkseni, kommentoi Ancelotti Athleticin mukaan.

– Luninilla on nyt kuumetta, mutta hän on valmis lauantaita varten. Mutta maailman paras maalivahti on myös tulossa. Rakastan tätä keskustelua, ja jos kerron teille, kuka pelaa, keskustelu on ohi, vitsaili Ancelotti.

Espanjalaismedian mukaan Ancelotti valitsee todennäköisesti Courtois’n finaaliin.

LUE MYÖS!