Quique Sánchez on pettynyt FC Barcelonan päätökseen antaa Xavi Hernándezille potkut. Sevillan päävalmentajan mielestä katalonialaisseuran tulisi kohdella legendojaan paremmin.

Xavi ilmoitti tammikuussa itse poistuvansa Barcelonasta kauden jälkeen. Seura kuitenkin käänsi hänen päänsä vain kuukautta myöhemmin.

Barcelonan seurajohto pettyi lehtitietojen mukaan Xavin kommentteihin, joiden mukaan Barcelona ei ole taloudellisesti kilpailukykyinen Real Madridia ja muita Euroopan huippuseuroja vastaan.

Xavin sopimus Barcelonan kanssa olisi jatkunut kesään 2025 saakka. Seuraikoni johdatti Barcan viime kaudella La Ligan mestaruuteen.

Quique vertasi Xavin lähtöä Ronald Koemanin ja Lionel Messin poistumisiin Barcelonasta. Barcelonan puolustajalegenda Koeman sai potkut lokakuussa 2021 napattuaan edellisenä kevänä Copa del Reyn voiton ja La Ligan kolmossijan.

Messi poistui Barcelonasta vain kaksi kuukautta aiemmin, koska seuran talousahdingon myötä hyökkääjäikonia ei voitu kiinnittää jatkosopimuksella.

– Minun ei ehkä pitäisi sanoa tätä, mutta se miten huonosti Barcelona kohtelee legendojaan. Tässä ehkä nyt huono putki menossa, mutta se on todella huono putki, Quique arvosteli lehdistölle.

– Koeman, Messi ja nyt Xavi. Toivoisin seurojen kohtelevan legendojaan hyvin. Se yhteys on perintö valmentajilta kannattajille.

Barcelona ja Sevilla kohtaavat huomenna La Ligan päätöskierroksella. Sevillan isännöimä ottelu alkaa kello 22:00.

LUE MYÖS!