Athletic Clubin päävalmentaja Ernesto Valverde kertoi perjantain lehdistötilaisuudessaan hämmentävän tiedon hyökkääjä Iñaki Williamsista.

Valverde sanoi naureskellen, että Williams, 29, oli antanut hänelle luvan kertoa siitä, koska tarina oli ”kertomisen arvoinen”.

– Iñaki Williams on rikkonut peräkkäisten pelattujen otteluiden ennätyksen ja voittanut Copa del Reyn, vaikka hänen jalkapohjaansa oli juuttunut kahden senttimetrin kokoinen lasinsiru, sanoi Valverde.

Valmentajan mukaan Williams astui pari vuotta sitten vahingossa särkyneen lasin päälle. Hänelle tehtiin leikkaus, ja hän toipui nopeasti pelikuntoon, mutta viime aikoina hän oli valittanut kivusta jalassaan.

Tutkimuksissa selvisi, että onnettomuudessa irronnut lasinsiru oli yhä Williamsin jalassa.

– Teimme Copa del Reyn finaalin jälkeen tutkimuksen ja huomasimme, että hänen jalassaan oli edelleen lasia. Kun hänet tikattiin ensimmäisellä kerralla, lasinsiru jäi sinne. Lisäksi, se ei ole pieni pala, vaan noin 2 senttimetriä. Se oli luun tai jänteen vieressä, mutta meidän oli poistettava se. Minä ja lääkäri nauroimme, koska emme voineet uskoa sitä.

Williams on lasinsirun poiston takia sivussa lauantaina, kun Athletic pelaa kauden päätösottelussaan Rayo Vallecanon vieraana.

Athletic Xtra

@AthleticXtra
🚨🚨 Este es el cristal que tenía Iñaki Williams incrustado en la planta del pie y con el que ha estado jugando durante DOS AÑOS. 🤯🤯💀💀

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!