Toni Kroos lopettaa pelaajauransa kesän EM-lopputurnauksen jälkeen. Kroos ilmoitti päätöksestään aiemmin tällä viikolla.

Monet yllättyivät Kroosin päätöksestä, sillä 34-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut suorastaan loistavan kauden ja kuuluu edelleen Real Madridin ehdottomiin luottopelaajiin.

Kroosin kanssa vuoden Real Madridissa pelannut Iker Casillas otti kantaa saksalaispelaajan ratkaisuun Carruselin haastattelussa.

– Toivon Tonille pelkkää parasta ja kiitän häntä siitä, mitä hän on tehnyt Real Madridin eteen. Kroos saapui hyvin hiljaisena poikana Real Madridiin, eikä häntä arvostettu tuolloin läheskään yhtä paljon kuin tänä päivänä.

– Kroosin ratkaisu yllätti minut. Hän voisi edelleenkin jatkaa uraansa. Katsoessasi Kroosin otteluita olet vain iloinen siitä, että tuollaisen kaliiberin ja arvostuksen pelaaja jatkaa uraansa. On sääli, että hän lopettaa uransa, mutta hän teki tuon päätöksen ja kokee sen oikeaksi ratkaisuksi.

Casillas muistuttaa Real Madridin olevan oikealla tiellä vuodesta toiseen, vaikka seura menettääkin tärkeitä pelaajiaan.

– Kroosin lisäksi myös Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Raúl, minä ja tuhannet muut tärkeät pelaajat ovat poistuneet seurasta vuosien saatossa, mutta Real Madrid on edelleen oikealla tiellä.

LUE MYÖS