Real Madridin huippulupaus Arda Güler on päässyt hyvään vireeseen. Turkkilaisnuorukainen on tehnyt maalin jokaisessa kolmessa La Liga -ottelussaan Los Blancosin avauksessa tämän kauden aikana.

Gülerille on kertynyt ensimmäisellä kaudellaan Espanjassa sarjapeleissä vain 200 minuutin verran peliaikaa.

Jo mestaruutensa viime viikolla varmistanut Real Madrid murjoi lauantaina vieraskentällä Granadan 4-0-lukemin. Myöskään Granadalla ei ollut ottelussa panosta, koska putoaminen takaisin Segundaan oli varmistunut ennen illan ottelua.

Güler, 19, iski ottelun toisen maalin avauspuoliskon lisäajalla. Myös Brahim Díaz osui kahdesti ja Fran Garcia kerran.

Güler siirtyi Real Madridiin viime kesänä Fenerbahcesta. Suurista loukkaantumisongelmista kärsinyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut koko kauden aikana kaikki kilpailut mukaan lukien vain yhdeksässä ottelussa.

Real Madrid varmisti La Ligan mestaruuden jo viikko sitten sunnuntaina Barcelonan hävittyä Gironalle. Seura taistelee myös Mestarien liigan voitosta Borussia Dortmundia vastaan kesäkuun ensimmäisenä päivänä pelattavassa finaalissa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
⚪️🇹🇷 Three goals in three starts for Arda Güler in La Liga.

200 minutes on the pitch for Real Madrid and already 3 goals for 19 year old Turkish talent.

LUE MYÖS!