Sergiño Dest loukkasi viime viikonloppuna vakavasti polvensa PSV:n harjoituksissa.

Dest joutuu polvileikkaukseen. Athleticin saamien tietojen mukaan laitapuolustaja saattaa olla jopa yhdeksän kuukauden ajan sivussa pelikentiltä.

Dest, 23, on viettänyt kuluvan kauden Barcelonasta lainalla PSV:ssä. 

Dest on kuulunut PSV:n ehdottomiin avainpelaajiin. Laitapuolustaja on nimetty 36 kertaa joukkueen avauskokoonpanoon kuluvalla kaudella. Huomionarvoista on se, että Dest ehti pelaamaan tällä kaudella selvästi enemmän kuin kahdella edelliskaudella yhteensä.

Laitapuolustajan lainasopimuksessa on mukana kymmenen miljoonan euron osto-optio, mutta vakava polvivamma saattaa muuttaa PSV:n suunnitelmia. PSV oli kiinnostunut aktivoimaan osto-option ennen loukkaantumista.

Destin sopimus Barcelonan kanssa kattaa vielä ensi kauden.

LUE MYÖS