Real Madrid voitti Barcelonan sunnuntaina kotikentällään 3-2 La Ligan toisessa El Clásicossa.

Barcelona siirtyi johtoon jo kuudennella minuutilla, kun Andreas Christensen puski Raphinhan antaman kulmapotkun sisään.

Reilun vartin kohdalla Madridille vihellettiin pilkku. Lucas Vázquez ohitti João Cancelon ja lähti vielä ohi Pau Cubarsísta, jonka jalkaan hän kaatui. Kontakti oli kiistaton, mutta hakemalla haettu. Vetovastuun otti Vinícius Júnior, joka upotti pilkkunsa oikeaan alakulmaan.

Yksi Barcelonan kulmapotku oli mennä suoraan maaliin, mutta Madridin maalivahti Andri Lunin pysäytti pelivälineen viime hetkellä maaliviivan päällä. Tilanne tarkistettiin videolta, mutta lähetyksessä näkyneistä kuvakulmista oli mahdotonta sanoa varmuudella mitään.

Barça meni takaisin johtoon 69. minuutilla. Lunin pysäytti Lamine Yamalin keskityksen, joka oli tulossa kohti maalia, mutta irtopallo tuli Fermín Lópezille, joka hoiti homman loppuun.

Los Blancos nousi kuitenkin heti perään tasoihin. Viníciuksen keskitys tavoitti taka-alueelta Vázquezin, joka viimeisteli suoraan syötöstä.

Pelattiin lisäajan ensimmäistä minuuttia, kun Madrid iski voittomaalinsa. Brahim Díaz ja Vázquez petasivat takatolpalle paikan Jude Bellinghamille, joka tykitti pallon voimalla verkkoon. Sensaatiomaista kautta pelaava Bellingham oli myös syksyn Clásicon suuri sankari, sillä tuolloin hän ratkaisi maaleillaan 2-1-voiton Madridille.

Real Madrid jatkaa voiton myötä sarjakärjessä, mutta nyt se on jo 11 pistettä edellä Barcelonaa, kun kuusi kierrosta on pelaamatta.

LUE MYÖS!