Sevilla on tiedustellut Arda Gülerin tilannetta ensi kautta ajatellen, kertoo Relevo.

Relevon mukaan Güler saattaa jättää Real Madridin kesällä ja siirtyä peliajan perässä lainalle.

Güler, 19, oli koko syyskauden sivussa pelikentiltä loukkaantumisten vuoksi.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja pääsi pelikuntoon vuodenvaihteessa, mutta on sittemmin jäänyt täysin olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa. Güler on saanut tällä kaudella peliaikaa alle sata minuuttia.

Relevon mukaan Gülerin edustajat vastasivat Sevillalle, että jos pelaaja lähtee lainalle, on lainaseuran pelattava ensi kaudella Mestarien liigassa. Güler ei siten siirry lainalle Sevillaan, sillä Sevilla on jäänyt La Ligassa jo niin kauas europaikoista, ettei se tule pelaamaan ensi kaudella europeleissä.

Real Madrid hankki Gülerin viime kesänä Fenerbahçesta noin 20 miljoonalla eurolla. Güler allekirjoitti kuusivuotisen sopimuksen Real Madridin kanssa.

LUE MYÖS